Symantec TV Production Facility

From a small video production facility located on an upper floor of one of their corporate buildings, Symantec moved their facilities to an expanded space on the ground floor of one of their headquarters buildings. AV-integrators was tasked with redesigning the control room and the production studio into a space 4 times their original footprint as well as dismantling and re-installing the new system.

symantec studio.jpg

In the process of the redesign, new custom consoles were designed and installed and the control room display system was expanded to include multiple Mitsubishi flat panel displays for multi-view displays. The video routing system was expanded to 64X64 capacity with the installation of a new Utah Scientific UDS-100 video router and the original audio system was expanded with additional Shure ULX wireless microphones. 

symantec_1.jpg
symantec_7.jpg